Reisefuehrer-FKK

Bewertungen von José

FSG-Koblenz-Bad Ems

23-08-2013
Leuke camping met aardige vaste bewoners. Gastenveld vooraan op de camping op het hoge gedeelte. Er is maar één toiletten/douche gebouw voor de hele camping, op het lage gedeelte. Klein zwembad en buitendouches.
De gastheer is bijzonder vriendelijk en verzorgt indien gewenst broodjes op bestelling. Het grote nadeel van deze camping is de enorme hoeveelheid muggen die overal doorheen komen. Uiteindelijk een muggenstekker met insteekplaatjes gekocht, dat hielp gelukkig.
De omgeving is prachtig, langs de Lahn naar Limburg (erg mooie plaats) fietsen. Een groot buitenzwembad in Lahnstein.
Bad Ems is leuk, je moet alleen de steile heuvel af én weer (proberen) te fietsen naar de camping. Niet te doen met een gewone fiets, dus vergeet de fietsen imperial niet!

Grenzland West e.V.

23-08-2013
Vrij kleine rustige camping. Prachtig sanitairgebouw met goede douches, binnen en buiten. Het zwembad stelt niets voor, een klein overdekt, verouderd zwembad. Als gast sta je vooraan op de camping op een apart veld. De vaste bewoners zijn erg vriendelijk, de gastheer is knorrig.
De omgeving is heerlijk om te fietsen. In Niederkrüchten zijn voldoende winkels, een groot openbaar zwembad en een restaurantje waar je heerlijk (en goedkoop) kunt eten. Gasthof Lücker dr. Lindemann str. 18
Als je richting Hariksee en Brüggen fietst kom je in Elmpt langs een bakkerij waar je heerlijke taart en broodjes kunt eten.Hegener Reinhold Bäckerei, Kaldenkirchener Str. 71 41372 Niederkrüchten

Der LBK - Lichtbund Karlsruhe e.V.

23-08-2013
Een ruime camping met midden op het veld plek voor gasten.
Het sanitair is netjes en goede douches. Ook koude buitendouches bij de watertappunten. Mooi zwembad.
Een klein restaurantje op de camping waar je prima kunt eten.
De vaste bewoners zijn over het algemeen heel vriendelijk.
In de omgeving voldoende inkoop mogelijkheden.
Karlsruhe ligt op fietsafstand, je kunt via het bos ernaar toe fietsen.
De enige camping in Duitsland die we tegen gekomen zijn waar je beperkt free wifi hebt, als je vlakbij de receptie gaat zitten.

Sportbund Sonnland e.V

23-08-2013
De gastenplaatsen zijn gedeeltelijk apart voorin op de camping en gedeeltelijk tussen de vaste bewoners achteraan op de camping. Achteraan sta je letterlijk tussen en voor de vaste plaatsen. Bijzonder aardige vaste bewoners, dat wel. Het sanitair is voldoende en erg netjes. Het zwembad heerlijk en een enorm grote ligweide met voldoende schaduwplekken.
Het grootste minpunt van deze camping is de ligging vlakbij een snelweg. Je hoort constant het verkeer langs razen, overdag en 's nachts. Dat is heel vervelend.
Über die Website / HaftungsausschlussAdresse hinzufügenWerbungKontakt / Impressumread more


Time: 0.05