Reisefuehrer-FKK

Bewertungen von Jan van den Biggelaar

Domaine de Lambeyran

21-12-2012
Een aanvulling met wat reacties van anderen op zoover:

beoordelingen in taal: NL(4) ALL met partner, Aug. 2012
"Puur natuur"Coos
Waardering
9,0 Ligging
9,0 Prijs / kwaliteit
7,0 Kindvriendelijk
8,0 Eetgelegenheden
6,0 Staat van het sanitair
8,0
16-10-2012 Wij hebben een aantal weken in augustus j.l. op camping Lambeyran gestaan. Dit is geweldig goed bevallen. Met name het grote terrein biedt heel veel mogelijkheden om midden in een geweldig mooi natuur gebied heerlijk te wandelen, te luieren en te genieten van de dieren die je tot soms vlak bij de tent/caravan kunt zien en horen. Een gevoel van God in Frankrijk. Ook de vriendelijke service van zowel de receptioniste, medewerkers als de eigenaar hebben wij bijzonder gewaardeerd. Puur natuur! De kampeerplekken zijn over het algemeen ruim en bieden voldoende privicy. Het sanitair is ruimschoots op niveau. Zeker een aanbeveling voor hen die even weg willen van drukte en veel dagelijks gedoe.

"Waarschijnlijk tot ziens"htjmwildeman
58 jaar
Roosendaal
138 reispuntenWaardering
8,0 Ligging
10,0 Prijs / kwaliteit
7,0 Kindvriendelijk
6,0 Eetgelegenheden
5,0 Staat van het sanitair
6,0 Bekijk foto's
17-7-2012 Groots domaine. Ook letterlijk, bijna 350 ha. groot.
Wie naturistisch wil wandelen en nog liefst lang, kan zijn/haar hart ophalen.
Wie geen animatie nodig heeft en meer op elkaar en de natuur zijn aangewezen?, perfecte plek.
Wie lekker wil zwemmen in een redelijk formaat zwembad?, geen belemmering.
Wie een mooie kampeerplaats wil hebben in zon of schaduw?, overleg met Alain.
Wie vogels, vlinders, cigales, paarden, herten of zwijntjes wil zien of horen?, leef je uit en geniet.
Wie geen "burengerucht" wil en rust zoekt?, dit is de plaats.
Wie zich op-en-top naturist wil voelen?, reserveer hier maar een plaatsje.
Wie geen moeite heeft met het feit dat restaurant/bar en het winkeltje wat beperkt in opzet zijn?, maak gebruik van de mogelijkheden die er wél zijn.
Grote kans dat wij het volgende jaar weer een mobilhome

"Wat duurt zo'n vakantie toch kort he."ZooGer
Waardering
8,0 Ligging
10,0 Prijs / kwaliteit
8,0 Kindvriendelijk
5,0
31-7-2012 Mijn vriendin en ik hadden voor 2 weken een mobilhome gehuurd. De plek was ruim met veel privacy, kreeg voldoende zon en op het overdekte terras is er altijd schaduw. Helaas vinden muggen, (steek)vliegen en andere vliegers het ook een geweldige plek.

Op de camping, zowel van personeel/eigenaar als gasten, een en al vriendelijkheid. De openingstijden van de receptie zijn wel wat kort en bleken ook vrij rekbaar. Er is een winkeltje annex barretje/restaurant met ook zeer beperkte en onhandige openingstijden (1700-1930) , dat is wel jammer. Commercieel gezien zou er veel meer van gemaakt kunnen worden, maar dat wil men blijkbaar niet.

Het terrein, wat moet je daar nog over zeggen? Zo uitgestrekt, je kunt er uren naakt rondwandelen, heerlijk. De bloemen, vogels, paarden en de vlinders.

Domaine de Lambeyran

28-11-2011
Ook in 2011 waren er weer veel nederlanders op Lambeyran die net als wij het moois wat Lambeyran te bieden heeft weten te waarderen . Natuurlijk zijn er altijd zaken die verbeterd kunnen en moeten worden op Lambeyran . En dat gebeurt ook alleen is dat maar gedeeltelijk zichtbaar .

Dan even iets over mannen en vrouwen paren . De grootste larie die er bestaat . Iedereen is welkom op Lambeyran . Of je nu een homostel of lesbisch stel bent . Wij kennen een mannenstel dat al een tiental jaren , ieder jaar , op Lambeyran verblijft en het uitstekend naar hun zin hebben en ook geen last hebben van de discriminatie waar oa de "Heer " Jansen over praat . En zij zijn niet de enige stellen die geen hetero zijn die daar verblijven.

Als ik dan zo een ongenuanceerde uitspraak lees zoals van de hr J Jansen van 22-04-2011 dan zakt mijn broek daar vanaf .Hoe haalt die mijnheer het in zijn hoofd om 4 mei te gebruiken als statemen dat is juist beneden peil.

Ook de reactie van Hans en Gerrit dd 22-03-2011 , die overigens in het verleden (jaren geleden ) ook al eens geplaatst werd op een andere site , is allang achterhaald door andere reacties . Het is dan ook niet netjes om zaken die reeds jaren geleden hebben plaats gevonden weer opnieuw te vermelden tenzij je om aandacht verlegen zit.
Laat deze mensen bij hen zelf te rade gaan of er mogelijk iets aan hen mankeert of toevoegingen zijn gedaan die de eigenaar en andere naturisten niet weten te waarderen .

Laat de mensen , homo , lesbisch en hetero die de mooie natuur weten te waarderen , van rust houden , wandelen , zwemmen , en een eenvoudige maaltijd genoeg vinden maar komen en de anderen zoals aangegeven moeten gewoon weg blijven
Über die Website / HaftungsausschlussAdresse hinzufügenWerbungKontakt / Impressumread more


Time: 0.047