Boomgaardcamping Hermitagester

gemiddeld cijfer van 15 beoordelingen: 9.5

Boomgaardcamping Hermitage
Groeneweg 1
4356 CH Oostkapelle
Tel.: 06 53 22 01 39
website@campinghermitage.nl
www.campinghermitage.nl

In het prachtige natuurgebied ďDe MantelingĒ ligt de Hermitage. Deze sfeervolle, naturistische mini-boomgaardcamping ligt tussen Oostkapelle en Domburg, aan de rand van het bos en op zoín tien minuten lopen van het strand, pal achter de duinen. De camping is maar liefst 2,4 ha. groot. Op rustige momenten, in de vroege ochtend of de late avond, kunt u op de camping de herten tegenkomen.
De negen eigenaren van de camping hebben er hun plek. De overige 8 plaatsen worden verhuurd aan geÔnteresseerde naturisten. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is!

Het strand is vlakbij. Op 10 minuten lopen vanaf de camping is het Ďgewoneí textielstrand . Naaktstranden zijn er net achter de golfbaan van Domburg en net achter Oostkapelle. Met de fiets ben je daar zo.

Als u houdt van natuurschoon, rust, strand en zee , is de Hermitage voor u een waar paradijs. Het is zeker ook een veilige, sfeervolle camping voor kinderen. De speeltuin (mťt zandbak) is ingericht voor de kleintjes onder ons.

Algemeen

  • Plaats voor tenten
  • Plaats voor caravans
  • Oppervlakte (ha): 2
  • Aantal plaatsen: 8

Faciliteiten

  • Zee

Meningen en ervaringen van bezoekers van Boomgaardcamping Hermitage

Inge en Philippester

Met dank voor de vriendelijke ontvangst
Prima sanitair
Domburg heel leuk
Zeer goede sfeer
Groeten Inge en Philippe

21-09-2014

Manja en Wil ster

We werden op de camping aller-vriendelijkst ontvangen door Fred en Els, die ons rondleidden en onze fantastische en grote plek lieten zien. We konden met gemak al onze (3) tenten kwijt + de aanhangwagen.
De koffie-ochtend is een echte aanrader om kennis te maken met je mede-kampeerders en om allerlei tips en wetenswaardigheden van de omgeving te ontvangen.
Voor ons was het de eerste naturistische vakantie en het zal zeker niet de laatste zijn.
De Hermitage wordt met name bezocht door "vaste" gasten. Wanneer je er eenmaal bent geweest, blijf je komen. Dat snappen wij na dit bezoek.
Nagenoeg dagelijks hebben wij herten gezien op en om de camping. Dat zo iets moois nog kan in Nederland!

31-08-2014

Karinster

Yep, 't is beslist; hier gaan wij zeker een keertje naartoe ;-)
Lijkt me een heel fijne plek.

21-08-2014

RobLster

De eerste dag dat wij arriveerde bij Hermitage werd ons verteld dat twee dagen later de camping volgeboekt was. Maar, omdat wij een klein tentje hadden konden we toch blijven en als 'bijzettentje' op het perceeltje van een van de afwezige eigenaren staan; moesten alleen de haringen iets anders geprikt worden zodat we onder de legale limiet van 6 vierkante meter zouden blijven.
Tot zover alles prima dus. Echter, die belofte bleek prematuur zo werd ons later verteld want......

Na meer dan 25 jaar lidmaatschap van INF/NFN, na 4 jaar op een naturistenterrein te hebben gewoond, na jaren in het bestuur te hebben gezeten van een naturistenvereniging, zijn wij van Hermitage...... WEGGESTUURD(!) na die twee dagen omdat........ men vond dat wij geen naturisten waren!

Ons onvergefelijke gedrag: mijn vrouw had de eerste dag voor haar tent gelegen in..... een onderbroek en T-shirt!
Let wel, het was die dag 18-19 graden en ze had een tentplaats gekregen in de schaduw.
De tweede dag waren we de hele dag weg. Maar, wanneer ze bij Hermitage na twee dagen nog niet de borsten van je vouw gezien hebben dan ben je blijkbaar niet meer welkom als familie (man, vrouw plus twee jonge kinderen). En dat zonder discussie. Niet even vragen van 'hoe zit dat' of zo.
En wij al die jaren aan iedereen lopen vertellen dat respect, in samenhang met naaktheid, de kern vormt van Naturisme.

De interpretatie van de term Naturisme door een club als Hermitage noem ik niets minder dan pervers. Als overtuigd naturist ervaar ik Hermitage als een totale belediging, niet alleen vanwege het wegsturen van ons, maar vanwege deze obscene kijk op, en misbruik van, het prachtige fenomeen wat Naturisme is, of liever gezegd 'zou moeten zijn'.

Kortom, als je vind dat Naturisme alleen gaat over in je blote kont lopen, als je het leuk vind dat je daarbij iedere minuut van de dag in de gaten gehouden kan worden, als je vind dat tolerantie en respect niets met Naturisme te maken hebben, dan is Hermitage de plek voor jou. Vergeet vooral niet minstens een keer per dag naakt langs de caravans van de eigenaren te paraderen want daarmee voorkom je dat je weggestuurd wordt.

Vind je daarentegen dat respect onlosmakelijk onderdeel is van Naturisme, wil je je vrij voelen en niet bekeken, BLIJF DAN VER BIJ HERMITAGE VANDAAN!!!

RobL, Culemborg

20-08-2014

Yolandaster

Alle juichrecenties zijn volkomen terecht!

Afgelopen week genoten van een fantastische vakantie op Hermitage. Vriendelijke ontvangst, betrokken mensen, rust, ruimte en de zee op loopafstand.

Tel daarbij op dat het sanitair superschoon is en er in de algemene ruimte (prettig bij regen)een koelkast en een vriezer voor algemeen gebruik staan en je hebt wat ons betreft de ideale camping te pakken.

05-08-2014

Gerard en Cielster

Genoten van onze vakantie op Hermitage. Wat een prachtig en rustig terrein.
De schuur en het afdak zijn een uitkomst, zeker bij wat minder weer, als je kampeert in een tent. Wij gaan zeker nog eens terug.

31-07-2014

Joke en Theoster

Heerlijke week Hermitage achter de rug, mooi stukje Walcheren. Prachtige fietsomgeving. Een camping zoals wij hem graag zien; rust, groen, privacy, natuur, vlakbij leuke plaatsjes, gemoedelijk, vriendelijke beheerders, ruime plaatsen, dagelijks bezoek van de huisherten.
We komen er zeker terug
Joke en Theo

26-08-2012

Yvonne en Siemster

Vorig jaar met het hele gezin; een heerlijke week genoten van al het natuurschoon en zeer gemoedelijke sfeer!

29-05-2012

hennie en hans uit arnhemster

Beste beheerders van de Hermitage,

We hebben opnieuw erg genoten van de prachtige plek. De rust en de sfeer, de zon, de zee dichtbij, de tentoonstlling in Domburg van Jan Toorop, een tandem huren en een rondje Veere fietsen. Kortom genieten.
Bedankt Wim en Lida en Hanny en Hanneke.

Hennie en Hans

07-09-2011

Han en Ingrid Kleemansster

De drie R's :ruimte rust en romantiek zijn in Ruime mate aanwezig. We waren al twee keer in de Hermitage in Amsterdam maar dit slaat werkelijk alles!
Han en Ingrid

08-01-2011

Yvonnester

Ik vond het heerlijk kamperen hier, wel einde seizoen erg veel peren en appels op de grond en dus veel wespen.

Maar.... een heerlijk rustige en prachtige locatie, waar je tegen de herten oploopt als je 's ochtends naar de wc gaat.

Groeten
Yvonne

10-03-2010

ingrid en pieterster

een fantastische ervaring, dze mooie camping, midden in de mantelinge, vlakbij zee en met herten op het veld, zomaar tussen de tenten; samen koffiedrinken; vriendelijke gemoedelijkheid, met heimweh naar volgende ontmoetingen.

07-01-2010

Mars, Myriam, Jolie en Kiraster

Niet gedacht dat er in Nederland nog zulke paradijsjes bestaan. We hebben genoten van de vriendelijkheid, rust, ruimte, bloesems, herten, fazanten, en hopen zeker nog eens terug te komen!

08-05-2009

Anneke & Ceesjanster

Geweldige plek om werkelijk alles van je af te laten vallen! Prima, prima, prima!!!

13-04-2009

Abeltjester

Een geweldige plek om zo vaak als het maar kan om er terug te mogen komen. Het is genieten van af dat je het terrein opkomt en de mensen zijn er zo lief. de wereld daar is............. of de tijd er stil staat......... je waant je ver van de boze buiten wereld.

23-06-2008

Wat is jouw mening over en/of ervaring met Boomgaardcamping Hermitage ?

Hoe waardeer je deze accommodatie in het algemeen?

- heel goed

- beter dan gemiddeld

- gemiddeld

- minder dan gemiddeld

- slecht

Ruimte om iets te vertellen over je ervaring(en)

Naam

E-mail (niet zichtbaar op de site)

Dit veld hieronder kan je leeg laten


v 0.048 sec